Menu

Beveiliging – camerabewaking

Integan verzorgt de aanleg van camerabewaking op het openbaar domein.  Zo was Integan de stuwende kracht achter de initiële videowall in de radiokamer van het politiecentrum Oudaan, teneinde de camerabewaking van de hoofdassen van de stad Antwerpen te realiseren.  Ze werd verder uitgebreid zodat al vele jaren beelden vanaf het stadhuis tot aan het centraal station voorhanden zijn.

Vandaag werkt Integan aan de uitbreiding van de camerabewaking op de parking van het station Noorderkempen te Brecht.

Camerabewaking voor toegangscontrole van gebouwen behoort ook tot onze activiteiten.  We doen dit uiteraard voor onze eigen gebouwen, maar bijvoorbeeld ook voor enkele sportaccommodaties te Schelle (o.a. het park, het basketbalterrein en de sporthal).  Onze camerabewaking bevindt zich zowel in de buitenomgeving als binnenin de gebouwen.  Het cellencomplex in het politiecentrum Oudaan is van dit laatste een voorbeeld.

Ook voor camerabewaking van industriële processen (bv. in de petrochemie) verleenden wij onze medewerking.  Zo realiseerden we projecten bij o.a. Gunvor Petroleum Antwerpen (het voormalige Independant Belgian Refinery) en Alca Petroleum in de haven van Antwerpen.